Kokarda
BEZÁRTUNK! :(

Ma 2017. július 24. hétfő, Kinga, Kincső napja van. Holnap Kristóf, Jakab napja lesz.

A könnyek völgye / The Valley of Tears

 képe

A könnyek völgye / The Valley of Tears képe

Megjelenés: 2008-05-06
Típus: DVD
DVD bolti ár: 900 Ft
DVD-HOME ár: 450 Ft
Pont: 9
Készlet: Megrendelhető
Műfaj: Dráma
Rendezte: Peter Engert
Forgalmazza: Odeon
Feliratok: Magyar
Hang: Dolby Digital 5.1 Magyar
Dolby Digital 5.1 Angol
Játékidő: 88 perc
Tartalom

Adam, a nem éppen sikereiről híres zsaru élete egyik legpocsékabb napján van túl. Elveszített mindent, amiért életében dolgozott és kedves volt a számára, ráadásul régi ellensége és egykori barátja, Lock végre elégtételt vesz sérelmeiért és végez vele.
Miközben Adam haldoklik, Isten váratlanul beszélni kezd hozzá. Adam kap egy újabb esélyt, hogy visszatérjen a földre és jóvátegye az életét, de egy feltétellel: meg kell változtatnia gyilkosa életútját, Locknak meg kell bánnia bűneit.
Amikor Adam visszatér a földre, hogy megkezdje küldetését, mindent és mindenkit lát, de nem hallja őket és beszélni sem tud hozzájuk. Csakis Lock lelkén és érzelmein keresztül kerülhet közelebb gyilkosához. Adam segít tehát feleleveníteni Lock és volt barátnője kapcsolatát, akiket egy közös gyermek is összeköt. Mindeközben Adam is komoly kihívással szembesül - végig kell néznie, hogy felesége Eva és kislánya Emily miként folytatják az életüket nélküle.
Amikor Adam végre ismét szemtől szemben áll gyilkosával, rá kell ébrednie, hogy életében ő sem volt tökéletes. Bizonyos tekintetben fikarcnyival sem volt jobb a vele szemben állónál. Vagyis nem csupán Locknak kell megváltoznia.
Extrák

Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
A rendező első egyetemi rövidfilmje (Blind Alley)
Forgatási képsorok
Videoklip
Fotógaléria
Bakik
Előzetes
Kritika
Még nem készült el a kritika ehhez a termékhez!
Szólj hozzá a Facebookon!